Friday, March 13, 2009

My Sifu's Blog


Dalam diam-diam, my sifu yang satu ni pun dah masuk ke dunia blogger dah. Her blog is about 'FOOD' ... musuh ketat Ahau Dee sebab pantang tengok makanan ... ha ha ha.

Kalau nak dapatkan collection of recipes yang senang, mudah dimasak tetapi tetap healthy, maka silalah singgah di Lazy Mum - Yummy Bites

Jadi tak payah buang duit makan di luar. Jika anda hendak Advance Home Cook Food (mixtures of nyonya dishes) maka singgahlah pulak di sini.

Cubalah ... Ahau Dee baru nak cuba this weekend ... harap-harap menjadi ... he he he.

Ahau-Dee

2 comments:

Jean said...

Adohai....sifu "exposed"...kekeke..accordingly to ChinaAhPek legend, all high level sifu hide kat cave and remain there as hermit...betul ka, ni sifu hang? Dun play-play...nanti kena sue la...

Ahau - Dee said...

Pleaseeee ... jangan saman ... no money to pay ... ha ha ha

Btw, ini millennium punya sifu - so tak boleh hide & kena kasi famous ... he he he