Tuesday, September 29, 2009

Selamat Tinggal Auckland

Ini adalah posting terakhir yang dibuat di Auckland, New Zealand. Esok (30 Sept 2009) Ahau-Dee akan berangkat PULANG ke tanahair setelah bekerja di sini selama 18 bulan. Sesungguhnya ini adalah satu pengalaman yang tidak akan dapat dilupakan sampai bila-bila.

Terima Kasih New Zealand kerana telah membuka satu dimensi baru dalam kehidupan Ahau-Dee.
Doakan Ahau-Dee selamat kembali ke tanahair.

Dan kembara ini akan bersambung di bumi tercinta - Malaysia. Jumpa lagi : )

Kembara Ahau-Dee

10 comments:

scrlettfr said...

salam aidilfitri...
goodlah balik ke Malaysia...
yang lebih seronok lagi bila ianya still Bulan Syawal.. hahahhahha... Rumah tebuka masih banyak...

Jean said...

Selamat Hari Raya once again and WELCOME HOME!

Hei...pls update via sms ur new hp contact when u have settled down..take care and hope to see u soon.. Cheers

Mazlizan bin Mohamed said...

Welcome Home,mesti sedih dan hiba...tapi hujan emas dan hujan batu mmg ada beza...heheheh

Contact me!

mahadi said...

salam aidilfitri...maaf zahir batin..

-mahadi-

SAZ said...

yeayyyy !!!!

welcome back and welcome to the Team !!!!

:))

Anonymous said...

Hope to see you around Dee! Welcome Home!

wiz

Wiz said...

Deeee, apa ni? Bila nak tulis Selamat Pulang Malaysia pulak? YOur journey must be continued here. It doesn't end in Auckland. Keep on writing k.

sue.anne.na said...

dah balik malaysia takde updates lagi ke?????

jalan2 malaysia la pulak :D

dee.. beli keta ford ada diskaun tak? hehehehe..

Diary Kayangan said...

hi.. seems everybody is waiting for your updates.. and i am too.. hope to read more from u soon..

traveller said...

Salam.nak share pengalaman jelajah south island NZ. B4 this kami biasa ke perth and we memang regular guest di mahira holiday homes and car rental pty ltd. SubhanaAllah, memang no words to describe.servis mereka memang the best.owner very helpful and accomondating. Owner org islam yg asalnya dari malaysia. Rumah2 bungalow holiday home mereka juga sgt baik dan cantik.lengkap dgn semua kelengkapan dan peralatan.sgt selesa dan bersih juga. Memang sgt berbaloi dgn harga yg dicaj. Mereka juga buat road adventure south island tour.subhanallah memang sgt cantik,tmpt tmpt yg mereka bawa dan diberi masa yg byk utk menikmati permandangan dan to appreciate keindahan ciptaan yg maha Esa. Kalau ikut tour bus,huhu sgt singkat masa yg diberi juga sentiasa rushing dan tidak byk tmpt yg dpt dilawati. Pakej mereka sgt menarik dan worth berbaloi yg amat .harga juga sgt berbaloi. Di Nz mknan halal hanya terdpt di bandar2 besar,tetapi jgn risau bila ikut mahira mereka siapkan segalanya dan itinenary mereka thumbs upp!!! Boleh hubungi anak owner di +60123360098 siti. I memang rekomen pd semua yg hendak ke australia dan NZ.mereka ini NZ dan Australia expert