Wednesday, July 23, 2008

Approved!

Basically my boss dah pun approved my leave application hujung tahun ni. Harap-harap tak ada apa yang berlaku dan aku boleh balik kampung 18 Dec nanti sampailah 9 January. As you can see at the sidebar ni aku sedang menghitung hari nak balik kampung... he he


Something to look forward and I am really excited. Macam-macam plan dah ada dalam kepala sekarang nih.


So kawan-kawan, email me and we can plan a get together soon. And the best part, I will celebrate my birthday and new year at home with a new look and brand new Zahidi. Yes!

School of Music, University of Auckland


Ahau - Dee

4 comments:

Wiz said...

Congratulations! You must be delighted and excited to come back much lighter. Keep on targetting that num Dee, you are just around the corner.

Ahau - Dee said...

Thanks Wiz. Tu yang sedang berhempas pulas to reach the target. Then, reward myself with your cakes ... ha ha ha .. asyik tengok gambar jer mana boleh.

Enida said...

Dee, you must must must come over and masak-masak at my place like we planned tapi tak jadi haritu ok? Must!

Ahau - Dee said...

Enida,

Itu sudah semestinya.Mesti jadi kali ni. Promise !!!