Wednesday, August 20, 2008

20 08 2008

Menarik kan tarikh hari ni ... 20 08 2008 ... susah nak jumpa ni. Enny yang bagitau sebab aku hanya interested dengan 08 08 08 jer. Lebih menarik lagi, hari ini adalah birthday Caroline yang ke 28. Dia pun tak perasan betapa specialnya hari ini for her ...

28th Birthday on 2008 2008

And of course, she is so excited. As you know, Caroline is my best buddy kat sini. She is my 'hot chocolate' partner, my English tutor and once in a while aku akan tumpang kereta dia untuk balik ke rumah. Moreover, she is the only HR team yang sama office dengan aku.

To celebrate her birthday, aku pun pergilah cari wine sebab tak tahu nak beli hadiah apa. Inilah pertama kali dalam hidup aku beli wine. Macam dah expert, terus pergi ke Foodtown dan sudahnya aku jadi blurr ... tak tahu nak pilih apa. Punyalah banyak jenis. Sales person pulak tak ada.

Akhirnya aku approach one 'sophisticated lady' dan explain kat dia yang aku ni tak tahu apa pun pasal wine tapi nak beli hadiah for birthday, etc... Dengan bersungguh-sungguhnya dia pun recommend kan wine ni dan katanya ... I just buy a cheap one and I would be very lucky if I have a boyfriend and he bought me this wine ... hmmm ... tak ada boyfriend rupanya ... he he he
Bukan mahal pun ... $25 jer (RM65).

Caroline was so happy dan pilihan perempuan tu tepat sekali. Yang paling best sekali, boyfriend dia melamar dia semalam and celebrate their engagement dengan wine yang aku hadiahkan.

Congratulations Caroline ! I am happy for you and may their relationship last forever!

Ahau - Dee

2 comments:

enny said...

wah..my name stated there..heheh~
tenkiu2..=D

20082008..also my mum birthday..!yeay...

lama tak singgah drop sum commentos...tp hr2 baca...=P agak bz dgn kerja n bersukaria...sampai tepu otak ni...

Ahau - Dee said...

Hello Enny,

Happy Belated Birthday to your Mum :)

Terima kasih kerana terus sudi baca blog yang entah apa-apa ni ... he he he

Apapun, yg penting jangan peningkan kepala! Betul tak beb?

Hidup mesti ceria!