Thursday, August 28, 2008

Confirmed !!!



PASSENGER ELECTRONIC TICKET
Your itinerary is attached here for your reference.
We look forward to your journey with us.

Passenger(s): Mr Mohd Zahidi Ishak (Adult)
E-Ticket No: 2322102642551

Auckland - International To: Kuala Lumpur International Airport
Flight: Malaysia Airlines MH130
Aircraft: Boeing 777-200
Depart: Sat, 13 Dec, 14:15
Arrive: Sat, 13 Dec, 20:05
Kuala Lumpur International Airport To: Auckland - International
Flight: Malaysia Airlines MH131
Aircraft: Boeing 777-200
Depart: Sat, 10 Jan, 21:30
Arrive: Sun, 11 Jan, 12:50

Total Flight Price: NZD 2241.90
Total paid: NZD 2241.90

Ini membuktikan betapa excitednya aku nak balik. Benda ni pun nak masukkan dalam blog ... suka hati aku lah kan ... he he he : )

Apapun, harga tiket dah naik dah ... lebih kurang RM5800 ... huh! Itupun, aku beli tiket 3 bulan awal ... super saver dah sold out. Kalau last minutes lagilah mahal walaupun kelas economy jer.

Thanks to Katie sebab sanggup gunakan credit card dia untuk bayarkan dulu. My credit card ada masalah sikit. Thanks to Aza jugak sebab tolong check dengan MAS hari tu sebab MAS di NZ ni tak reti nak jawab talipon ... he he he

Ahau - Dee

4 comments:

Enida said...

Welcome home (in advance) Dee! Kalau lambat wish you nanti takut kena bayar pulak. Ahak ahak.

Ahau - Dee said...

ha ha ha ... kalau kena bayar, kena guna NZ$ ... RM tak boleh!

I dah masuk dalam my schedule our get together nanti!!!

Karaoke ker ... dah lama tak dengar suara you yang meletops tu !

Effa Mas said...

I can imagine your excitement nak balik tu Dee. Even TERfikir about it gives your shivers kan? Zzrruupp!

Hope time really flies.

Ahau - Dee said...

Ya lah Mas ... tak sabar-sabar rasanya ... it motivates me to keep going and I'm really looking forward.

Too many things to catch-up with family and friends.

Bila dah jauh ni ... makes you appreciate segalanya :)