Friday, September 12, 2008

Jalan-Jalan Ahau Dee - Piha


Ini adalah minggu pertama aku di office baru ... kali ini office aku terletak di Audi showroom and honestly I am not happy dengan office baru ni ... tapi nak buat macam mana, arahan dari boss - kena patuh lah kan. Mungkin aku dah serasi dengan member-member baru di office lama especially Caroline.

Staff di Audi ni terkenal dengan sikap dingin & tidak mesra ... bukan aku jer yang rasa macam tuh tapi orang lain pun cakap yang sama ... dan aku memang terasa tempiasnya di minggu pertama ni.

Untuk pujuk hati aku dan untuk serasikan diri ini dengan tempat baru ni, jom kita tengok gambar-gambar yang aku ambil last weekend ... aku pergi ke Piha, tempat ni famous dengan Black Sand Beach dia ... walaupun lebih kepada brown (aku rasa ler)

Enjoy & have a great weekend everyone : )







Ahau- Dee

2 comments:

Wiz said...

Beautiful pictures Dee. Mcm tak black pun pasir dia. Depa tak gi langkawi lagi tu. Kan ada black beach kat sana.

Ahau - Dee said...

I pakai camera budak sekolah jer. My fren siap tukar-tukar lens lagi ... punyalah canggih.

I tak tau pun Langkawi ada black beach .. Hujung tahun ni I gi sana, stay di Kampung Tok Senik Resort ... boleh lah pergi black beach dia. Thanks for the info.