Friday, August 14, 2009

Countdown - Mission Impossible 2009


As of 14 August 2009 @ 6.45 am.... lagi 2.1kg : )

7.9kg hilang dalam masa 60 hari ... Yay !!!

Ahau-Dee.

6 comments:

Rush Murad said...

wow!!! tapi u tak nampak besar lah dee... i sekarang 78kg...tetiba turun lagik 2kg sedangkan makan makin berselera....kenapa ek? sebab gym kot....

Ahau - Dee said...

Bukan sebab gym saja ... tu sebab kena panah asmara. Orang yang sedang asyik masyuk bercinta ataupun tengah angau ni memang metabolism jer tinggi ... ha ha ha.

I memang tak nampak besar dah cuma my BMI still over weight lah. Lagipun, you are taller than me. 78kg is so perfect for your height.

Patutlah hangat di pasaran! Wa ka ka.

Wiz said...

Iye nke your weight tu... ker you letak beras 10 kg 7 kampit he he he, jgn marah, nanti tak dapat kek!

Ahau - Dee said...

Ha ha ha ... oklah, lepas ni I ambil gambar kaki I sekali okay ... tapi lepas tu jangn pulak you cakap - kaki siapa pulak yang I ambik. He he he

Kek punya pasal tak boleh marah. Especially bila kek tu beranak ... ha ha ha

Syamim said...

Bro...ni my new blog (mekanismahidup.com)...da start menulis balik daaa lepas setahun menyepi.kakakaka

Ahau - Dee said...

Thanks Syamim.

Nanti bro singgah. Anyway, welcome back : )