Thursday, February 5, 2009

Happy Birthday Mas : )


Hari ni adalah hari istimewa untuk seorang yang sangat istimewa dan paling disayangi oleh Ahau Dee. Beliau mempunyai tempat yang tersendiri di hati ini.

Seorang kawan, sahabat, teman, best friend, buddy dan yang seangkatan dengannya. Dan yang paling istimewa ... tiada rahsia di antara kami. Dan cerita mengenai kami berdua ni boleh dibuat novel dan filem ... pasti box office ... ha ha ha

Hari ini adalah Hari Lahir Mas yang ke 18 : ) ... oh ya! we both stop growing at 18 kan kan kan?

Semoga berbahagia dan bergembira di hari istimewa ni. I am thinking of you.


Ahau Dee

3 comments:

Wiz said...

Happy Birthday Mas!!!!!!!!!!

Dee, like I said, bukak la criter, if you don't want to book it, why not blog it.

Best friends are the true gems kan Dee?

Ahau - Dee said...

Wiz,

you ni kan sajer nak goda I tau ... ha ha ha... nanti dah buka cerita jadi macam my jouney tu ... bersiri-siri pulak ... macam samarinda. Nanti Rosyam Nor pun kalah.

Kalau nak cerita pasal I dengan Mas kena minta persetujuan dia dulu ... ha ha ha.

Memang betul pun, best friends are tru gems ... Mas terlalu berharga buat I and I love her so much :)

Dan dia tahu tu ... he he he

Wiz said...

I'm sure she does....know that you love her so much.