Thursday, February 12, 2009

Happy Sexy Birthday Aza !!!

Hari ini, 12 February 2009 adalah harijadi Aza – salah seorang sahabat Ahau Dee yang hapPENING.

HAPPY BIRTHDAY AZA!!!

Ahau Dee telah berpakat dengan Lin (keturunan happening jugak ni) untuk memberikan sesuatu yang lebih istimewa kepada Aza kali ini bertepatan dengan martabat beliau sebagai ‘Ratu segala Ratu’ tu ha. Lebih-lebih lagi bulan February ni terkenal sebagai bulan memadu cinta, maka konsep 18SX & technology telah dipilih sebagai tema hadiah harijadi Aza untuk tahun ini.

Jom tengok apa yang kami hadiahkan untuk Aza … manalah tahu anda boleh guna pakai idea ini untuk kawan-kawan anda yang hapPENING jugak.

Birthday Card dari Lin sebagai appetizer ...


Hard Disc sebagai Main Dish


Lingerie yang sexy dan di padankan dengan Whipped Cream yang yummy sebagai Side Dish
Birthday Card dari Ahau Dee berserta dengan 'work instruction' macam mana nak menikmati side dish tu ... sebagai desserts
dan ini petikan dari work instruction tersebut ...
Whipped Cream X-Treme

Incorporating various food products into foreplay is a great way to whet your sexual appetites. We are pleased to bring you the following tips as one of your birthday gifts.

Harapan kami (Ahau Dee & Lin) agar Aza telah menikmati hidangan yang istimewa sempena birthday dia kali ini.
Itu dia Aza sedang melalak dengan Ahau Dee di Red Box Sogo.
Dan ini dia gang yang 'hapPENING' dan kepala pusing.
Apapun, Happy Birthday Aza buat kesekian kalinya.
Ahau Dee

4 comments:

Anonymous said...

WAK LU... (pinjam ayat lin)
Korang jangan lupa, ada lori ada bas walaupun korang tak naik lori ngan bas.
As mentioned, lingerie tu nak kena tunggu bachelor's party korang nanti...barulah hip hip happening... ahaks!
Apa2pun, thank you... love all of you.

Ahau - Dee said...

Please lah Aza ... nak teman reply sama macam teman sms kat kome ker? Ha ha ha

Btw ... teman kat sini naik bas apa ...so, pantun tu tak valid dah... ha ha ha

Lupa nak mentioned dalam blog tu yg the reason kita org beli hard disc sebab kome kan Ratu Jalan Jalan ... boleh ler simpan gambo2 yg guling2 atas jalan tu ha ... he hehe

You are most welcome. Cheers.

aan said...

hi im from indonesia wanna give u smile and wish all the best for u, visit 5setia'o9 www.5setia.blogspot.com

Ahau - Dee said...

Hi Aan,

Thank you for visiting my blog & Happy Valentine's Day.I have visited your blog and it is so cool ... great work : )

Cheers!