Friday, February 6, 2009

Mid Year Performance Review

Syukur ... Mid Year Performance Review dengan boss telah berjalan dengan lancar semalam. Walaupun banyak projek tersasar dari perancangan asal gara-gara keadaan ekonomi yang tidak memberangsangkan ini; secara keseluruhan boss berpuas hati dengan prestasi kerja setakat ini.

Rasa bersemangat bila boss kata ...

- Sebagai mewakili Sime Darby dari Malaysia, Ahau Dee telah menjadi seorang duta yang baik. Tiada sebarang complaint dari team members dan bla bla bla ... tak payah lah cerita lebih-lebih. Nanti orang kata 'angkat bakul' pulak.

Apapun, sebenarnya inilah cabaran yang paling utama bila dihantar ke sini ... terlalu banyak cabaran sebenarnya, Syukur kepada Tuhan.

Dan kini sudah pasti Ahau Dee akan kembali ke Malaysia pada 1 October nanti ... no extension. Boss dah pun confirmed!

Next posting, Ahau Dee nak bercerita mengenai Ahau Dee Extreme Makeover Phase II ... ha ha ha ... tak habis-habis . Kali ini lebih mencabar. Apa-apa ajer lah kan ... yang penting bahagia ... he he he

Ahau-Dee

2 comments:

Wiz said...

Dee make sure bila criter you include gambar skali before and after k!

Ahau - Dee said...

No worries Wiz ... sedang di usahakan ... siap dengan ceritanya sekali ... he he he

Extreme Makeover start 15 Feb.