Friday, June 26, 2009

Apa Sebenarnya

Ada cerita yang nak diceritakan. Ada rasa yang nak dikongsi bersama tetapi tiada kata-kata yang sesuai untuk diungkapkan. Terlalu rumit tetapi jari-jari ni gatal juga nak menaip sesuatu. Arghh! Buat apa nak pening kepala kan?

Orang kata 'a picture is worth a thousand words' dan terjumpa gambar ni yang dapat merungkaikan segala-galanya.

Have a great weekend everyone !

Ahau-Dee

4 comments:

Jean said...

Wa, apa ini? Dahsyat macam "I wana be free!"....hehehehe..Have a great weekend...cheers

Wiz said...

Antara rungkaian yang dapat diperolehi selepas melihat gambar ni ialah

A. Dee sudah pun berjaya mendapat figure seperti dalam gambar.

B. Dee ingin terbang bersama burung-burung camar.

C. Dee akan order t kek untuk saudara dan rakan baiknya drp wizcakes minggu depan.

D. Dee panas.

heeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Ahau - Dee said...

Thanks Jean :)

Ha ha ha ... nantilah bila jumpa kat Malaysia kita sembang panjang2. Nak kena pilih your best menu ... he he he

Ahau - Dee said...

Thanks Wiz :)

Jawapan C sudah semestinya ... tak sabar nak tengok gambar nyerr .. ha ha h a

Yang A tu ... masih diusahakan ... penat daaa

Dan yang lain-lain tu macam betul jer ...

You & Jean memang pandai : )