Tuesday, June 30, 2009

EDT Ahau-Dee


Wangi-wangian amat penting bagi Ahau-Dee. Ianya memberikan impact yang tersendiri dan banyak memainkan peranan di dalam mempengaruhi mood Ahau-Dee. Walaupun ramai yang berkata hanya lelaki metroseksual saja yang suka pakai perfume ni ha ... argh! tak kisahlah kan apa orang nak cakap ... metroseksual ker, gay ker ... yang penting Ahau-Dee tak ambil duit orang dan tak kacau orang.

Lagi pun 'I am so gay when I smell nice' ... he he he

Kalau tiba-tiba terasa seksi ataupun perasan seksi, Ahau-Dee akan memilih JPG sebab bau dia memang sungguh seksi.

Kalau terasa nak menjadi lebih yakin dan lebih dominant, Ahau-Dee akan memilih Eternity - bauan yang evergreen dan classic. Memang terasa 'manly' sangat ... ha ha ha.

Attitude Giorgio Armani pulak akan membuatkan Ahau-Dee terasa lebih tenang dan selesa. Bila ada training atau meeting penting pula, Ahau-Dee lebih suka memilih Armani Code. Jika hendak buat sesuatu yang lebih active, Fleur Du Male akan menjadi pilihan. Mulanya tak suka sangat bau dia tapi bila bercampur dengan peluh ... hmmm ... not bad at all.

Untuk sesuatu yang lebih exclusive, Bvlgari pula menjadi pilihan. Cuma CK One saja belum digunakan lagi ... nak simpan untuk dipakai bila balik Malaysia nanti.

Hmmm ... life is great kan : )

p/s : entah apa-apa posting kali ni ... hentam jer lah labuu ....

Ahau-Dee

4 comments:

Wiz said...

Dee, kalau ada extra percik percik kan la kat sini. I put suka EDT ni ahaks especially Eternity.

Jean said...

Hei you...sejak bila your perfume collection are more than mine! hehehe.... you are absolutely right...perfume soothes our senses and gives us great motivation and confidence...that's from me, just another perfume lover..No worries, just be Happy..Cheers!

Ahau - Dee said...

Hi Wiz,

For my birthday this year, I nak order cake macam botol JPG tu boleh tak? Ha ha ha

Eternity for female pun sedap jugak. Hmmm ... citarasa kita sama kan :)

Ahau - Dee said...

Ha ha ...

I thought your collection lebih banyak lah Jean. You are so lucky coz bila stress jer, ada orang beli perfume ... he he he.

Both of us memang perfume lovers pun ... I still remember masa kat CS dulu... especially when someone admire your perfume & when she used it bau lain macam ... ring a bell? Ha ha ha