Tuesday, June 24, 2008

Siapa Dia?



Dari hari ke sehari aku asyik lupa nak bercerita pasal my new friend ni ... Si Teddy ... huh! Mesti korang rasa hairan bin ajaib ... Zahidi main dengan Teddy Bear? Biar betul? Dah buang tabiat ke ?

Ops! Aku normal lagi lah ... Ini semua adalah kerja si Aza & Lin lah ... yang dengan berbesar hatinya menghadiahkan Teddy Bear ni untuk aku sebagai peneman aku yang sorang-sorang kat Auckland ni. Dia orang beli kat Christchurch. Siap bagi amaran lagi supaya jaga Teddy baik-baik. Girls, no worries ... akan kujaga seperti aku menjaga diriku sendiri .


Terima Kasih sekali lagi lah Aza & Lin ya ... at least boleh jugak aku peluk bila sejuk ... he he he
dan ada masanya aku pun jadi tak betul sebab aku akan bercakap dengan si Teddy ni ha ... huh! I really need a friend : (

Ahau-Dee

5 comments:

shaNn said...

Hi bro.. no worriess la.. u still hav fren around here...!!!

Ahau - Dee said...

Thanks shann ... I know but korang jauhhhhh sangattt daaa ... nasib baiklah ada email, blog and those stuff ... kalau tak boleh mati kutu... he he he

anyway, bila kenduri?

Wiz said...

Dee those food look great. But I bet nothing compares to sambal kan?

Now I ask you a question plak. How did you change the background colour ni?

Ahau - Dee said...

Wiz,

You are 200% right! Sambal ni makin pedas makin sedap ... nasi pun boleh tambah berpinggan-pinggan.

You just go to layout, click at fonts and color and then you click which part that you want to change the colour. Lepas tu you just pilih color apa yg u nak. U even can rotate the color from the standard template.

Cubalah.

Wiz said...

Ok thanks Dee. Will teach you the other stuff later k. This weekend heavy duty baking.