Thursday, June 19, 2008

Vol 1 - Apa yang bezanya?

I'm having problem to download pictures from my camera sebab ada masalah dengan software dia ... so, tak boleh nak share lebih banyak gambar di mana kualitinya much better than my old handphone ni.

Anyway, posting mesti tetap diteruskan ... walaupun gambar tak sebaik mana. Usaha sedang dilakukan ... he he he

Jadi, apa yang beza dan unik kat sini kalau nak dibandingkan dengan Malaysia? Dari pandangan mata aku lah ... salah satu yang dapat aku kesan ialah the Car Registration Number ... kat sini, dia orang bebas utk letakkan apa saja yang dia orang nak ... janji bayar jer.

These are some of the samples (sorry ... kualiti gambar amatlah tak memuaskan). Semua gambar ni di ambil semalam & pagi tadi ... on the way ke tempat kerja. Banyak lagi yg menarik yang aku nampak on the road tapi tak sempat nak ambil gambar.





And this is my favourite ... 'You Are OK, I Am OK 2' ... gambar ni di ambil waktu malam ... gelap ...tu yang jadi lagu ni.
Ahau - Dee

8 comments:

shaNn said...

hahah klakar² nombor plat diorg.. rajin plak u survey nombor plat diorg..

*plat number Ahau-Dee tak ade ke???

Ahau - Dee said...

Hi Shann : )

Itu baru sample jer ... macam-macam ada kat jalan tu ... tak payah susah ...sambil jalan, ambil jer gambar tapi takut gak the owner ada kat belakang ... nanti dia hairan apasal lak mamat ni ambik gambar keta aku ... he he he.

Ahau-Dee jimat duit .. tak dak keta ... jalan kaki.. ha ha ha

Wiz said...

Deeeee! Hi! I just changed my blog template too and whaddaya know, srupa plaks. Boring la tgk yang lama tu. Anyway, I have started writing about the NZ trip. CHeck it out ok. Thanks for all your help regarding the trip. You are too kind. Bila balik sini I buatkan kek k.

Ahau - Dee said...

Ha ha ha ... baru jer visited your blog. Kebetulan kan? Tak ada apa pun yang I tolong.

I balik December ni & kebetulan my birthday pulak ... nampak gayanya dah ada hadiah cake dah ni ... he he he.

Effa Mas said...

Hi Dee, Wiz is actually my coursemate during our degree years. We haven't seen each other for quite some time but i visit her blog often. Like the message i left her, i didn't think the Dee in her post was u, but it was.

Maybe now i can tumpang the cake you're getting in Dec hehe.

Wiz said...

Mas, (sorry tumpang ye Dee) what message? I didn't get any?

Ahau - Dee said...
This comment has been removed by the author.
Ahau - Dee said...

Hi Mas,

Welcome back! Miss you so much daa ...

Hi Wiz,

No problem ... masuk jer ... I pun dok cari gak message Mas kat your blog tapi tak jumpa pun. Mas mimpi agaknya.