Sunday, November 23, 2008

Jalan-Jalan Ahau-Dee : Sambungan Rangitoto ...

Selain batu gunung berapinya yang ringan, ada satu lagi yang menarik di Rangitoto Island iaitu Kiwi Bach yang telah memenangi international award for heritage conservation.

Nak tahu lebih lanjut, baca di sini.

Seperti biasa, berikut adalah gambar-gambar yang diambil di dalam bach tu.



Ahau - Dee

2 comments:

Wiz said...

Such a cute and cosy place Dee. Did you have tea there? Love the ambiance of the place.

Ahau - Dee said...

Memang cute dah comel tetapi segala yang ada kat situ hanya untuk hiasan jer ...

Fyi, tak ada cafe di Rangitoto Island ... semua org bawak bekal & terkejut gak tengok mat salleh bawa makanan untuk picnic ... siap dengan troli ... he he he