Thursday, November 13, 2008

Leadership Fundamentals Training - Batch 2

Selesai sudah batch kedua siri Leadership Fundamentals Training di City Nissan, Takapuna untuk para pekerja di North Shore Motor Group. Sesi kali ini agak mencabar kerana terdapat dua kategori peserta.

Junior dan senior. Yang junior dalam 3 - 10 tahun pengalaman dan empat orang dari mereka telah bekerja lebih dari 30 tahun. Sudahnya, sesi kali ini amat memenatkan untuk melayan 'senior-senior' yang banyak cakap dan banyak soal.

Apapun, alhamdulillah segalanya berjalan dengan lancar. Evaluation pun bagus cuma secara peribadi rasa boleh dilakukan dengan lebih baik lagi. Macam tu lah selalu ... tak pernah berpuas hati.

Berikut adalah gambar-gambar yang sempat diambil.

Group photo ... dari kiri Ben, Dominic, Adam, Peter, Jim, Mike(baju merah), Warwrick, Kim & Lawrence

Activity wajib untuk subject communication - Who Am I?

Activity wajib untuk subject Leadership - Human Swing.


Para peserta tengah memberi evaluation pada programme.
Dibawah ini adalah salah satu komen yang diterima. Tidak diedit ... hmmm ... siapa kata English Mat Salleh ni bagus-bagus belaka? Mungkin Cikgu English nak komen?
I though Zahidi was very good. He made the day very enjoyable & was very easy to approch. I feel I learned more than I expected to on the programe

Ahau-Dee

2 comments:

Wiz said...

Eh ada chance la I nak gi sana ajar English ha ha ha.

Dee, I think it is so kewl that you are training the mat salleh, way too kewl.

Proud of you! Proud of having a Malaysian doing this, and proud of knowing a Malaysian who has eaten my cakes doing this. LOL

Ahau - Dee said...

he he he ... bukanlah bagus sangat I ni ha. Main redah jer ... he he he

Anyway, thanks :)

Ada lagi 4 session selepas ni. Ketaq lutut jugak ni ... ha ha ha

One thing yang I observed, dia org ni cakap jer okay tapi bila time tulih, hancus jugakkk.Spelling pun berterabur ... ha ha ha