Tuesday, May 20, 2008

Posing sakan nampak ...

Tiba-tiba dapat email dari HQ (Motor Division) untuk hantar my latest picture dengan kiwis sebab dia orang nak masukkan dalam Employee Portal & bercerita pasal job rotation and bla bla bla ... Apa lagi ... ambil kesempatan lah ... Dia orang minta satu keping jer tapi aku ambil gambar lebih sikit ... he he he
Gambar ni di Ferrari & Maserati Reception Area. Chrissy, Bryan Keating, Aku & Caroline. Jadi gambar ni yang aku hantar kat HQ.

Aku dengan one of the new Maserati Model ... bergambar jer lah ... nak beli tak mampu.
Caroline & Aku in my office.... dia ni dah jadi kawan baik aku dah ... once in a while dia hantar aku balik dengan kereta Audi dia tu. She's a nice lady : )
Caroline pun tumpang sekaki bergambar dalam Ferrari ... aku yang seret dia dari office sebab nak suruh jadi model ... he he he

Angela tukang ambil gambar pun nak berposing jugak
Dan akhir sekali, permandangan dari office aku ... semua belongs to Sime Darby - dari kanan, Audi, Porsche and Volkswagen.
Di posting akan datang akan aku ceritakan business Sime Darby kat sini.
Ahau - Dee

2 comments:

Wiz said...

Hey there. You are working with sime darby ke? My brother in law works there too. I know him as abang sham je. Hishamuddin or something. I think he is an important man there coz we hardly see him around he he he.

Ahau - Dee said...

Hi Wiz : )

Yes I am. However, I can't recall which one coz I am just a 'kuli' and seldom lepak with VIPs ... he he he

Ahau - Dee