Monday, October 6, 2008

The celebration continues ... 4. Nasi Dagang

Selepas tak dapat merasa nasi dagang pada hari raya pertama hari tu, Halim menganjurkan sekali lagi rumah terbuka dengan menu istimewa dia ... Nasi Dagang. Maka itu adalah destinasi terakhir semalam.
Bersama tetamu yang 'terlepas' nasi dagang di hari raya pertama

Buat pertama kalinya saya terasa seperti berada di Malaysia. Apa lagi yang boleh diucapkan. Allhamdulillah ... bersyukur pada Tuhan.

Malam ni tiba giliran Rumah Terbuka Ahau - Dee yang sudah meningkat kepada 16 orang tetamu.

Ahau - Dee

4 comments:

Wiz said...

Deeeeee! It's nice to see you having tonnes of fun there. Mesti best naik bas pakai baju Melayu and kurung. Suasana raya yang berlainan ni menjadikannya lebih istimewa I rasa.

Syawal sebulan Dee, keep those raya photos posted k.

Ahau - Dee said...

Memang best pun Wiz ... nasib baik ler I joined dia orang. Kalau tak masak ler sorang-sorang.

I wish boleh beraya sebulan tapi rasanya dah tak ada open house lagi dah kut ... he he he

Kena fokus pada kerja ni ... nanti boss hantaq balik sebelum waktunya ... ha ha ha

la Signora said...

ha, amik ko...raye sakan kat Auckland rupenyer!Now kene 'reboot' balik to work AND keeping fit.

sigh.fit.such a long way to gooooo....

Ahau - Dee said...

Tu lah masalahnya ... nak kena fokus balik pada kerja ni ... huh!

Banyak kerja tak siap lagi nih!

Badan pun dah naik balik ni ...let's go to the gym . yay !